Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Bine ati venit pe site-ul dedragoste.com!

Va invitam sa navigati cu placere pe paginile acestui site, sa beneficiati de serviciile oferite si sa va chemati si prietenii!

Site-ul dedragoste.com este un site de divertisment, informare si socializare in limba româna, iar serviciile sale sunt furnizate gratuit vizitatorilor sai. Accesul la informatiile si serviciile noastre este permis oricarui vizitator care respecta termenii si conditiile expuse pe larg in acest document.

Navigarea pe site sau logarea folosind numele de utilizator si parola presupun in mod implicit ca sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre. In caz contrar, va rugam sa parasiti si sa nu mai accesati acest site.

Site-ul dedragoste.com este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii.
Desi facem eforturi in permanenta pentru a asigura calitatea si corectitudinea articolelor publicate in site, dedragoste.com nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a software-ului ori a serviciilor oferite
dedragoste.com nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii, ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.
dedragoste.com nu poate fi facut responsabil pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat, acestea rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa noastra, cum ar fi erorile de functionare a echipamentului tehnic de la site, lipsa functionarii conexiunii la Internet, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare etc.
dedragoste.com nu poate garanta implicit pentru continutul oferit de partenerii sai sau de membrii sai inregistrati.
dedragoste.com nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
dedragoste.com nu garanteaza acuratetea sau actualitatea informatiilor sau a serviciilor sale
In consecinta, utilizarea continutului acestui site, in forma in care se prezinta, se face pe propriul dvs.risc. De aceea, va sfatuim sa discerneti inainte de a folosi informatiile si serviciile puse la dispozitia dvs.

1.Responsabilitati privind inregistrarea ca utilizator
Accesul la continut si o parte din serviciile furnizate de site este liber, nefiind conditionat de inregistrarea ca utilizator. Doar pentru a beneficia de anumite servicii oferite de site este nevoie sa va inregistrati, fiecare inregistrare facându-se pentru un singur utilizator .Pentru a va inregistra, va fi necesar sa va alegeti un username si o parola. Parola protejeaza accesarile site-ului la vizitele dvs. viitoare, de aceea va recomandam sa nu dezvaluiti parola persoanelor care va cer acest lucru.

Daca folositi un computer dintr-o retea de calculatoare aflate intr-un loc public, va sfatuim sa semnati log out din contul de utilizator al site-ului dedragoste.com si sa inchideti fereastra browserului la sfarsitul navigarii dvs. in site.

Dupa cum probabil stiti, nici o transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate oferi garantia ca este 100% sigura. Astfel, in profida eforturilor noastre de a va proteja informatiile personale, site-ul dedragoste.com nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online.
De aceea, va atentionam ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

2.Continutul paginilor si politica de copyright

Continutul dedragoste.com:

Toate textele postate pe site de echipa dedragoste.com si de colaboratorii sai, dar si sursele tehnice ale tuturor serviciilor oferite de acest site utilizatorilor sai sunt proprietatea dedragoste.com (in afara de cazurile in care este specificat expres alt autor sau proprietar) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Continutul postat de catre utilizatorii site-ului:

dedragoste.com are diferite sectiuni care permit utilizatorilor crearea de continut propriu. In aceste cazuri, continutul postat de catre utilizatori folosind facilitatile dedragoste.com, in cadrul paginilor site-ului, sunt responsabilitatea utilizatorilor, dedragoste.com ne putind fi trasă la raspundere de catre oricine altcineva cu privire la acest continut
De asemenea, dedragoste.com nu este responsabil de continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.
dedragoste.com isi rezerva dreptul de a selecta continutul publicat de catre utilizatorii sai, neafisând acele materiale care nu sunt in acord cu politica editoriala a site-ului sau cele care incalca dreptul de copyright.
In paginile site-ului pot aparea banere publicitare sau campanii de promovare. dedragoste.com nu este responsabil in nici un fel de continutul bannerelor sau al site-urilor catre care acestea redirectioneaza.

In calitate de utilizator al site-ului dedragoste.com, prin postarea unui continut pe site reprezentat prin texte, comentarii, mesaje, fotografii, fisiere audio sau video etc., dvs. garantati urmatoarele:
– dvs. detineti continutul pe care il afisati sau detineti in orice fel dreptul de a garanta site-ului dedragoste.com licenta limitata si neexclusiva de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui continutul respectiv
– continutul pe care il afisati nu incalca drepturile de intimitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricarei persoane.
– drepturile de autor asupra continutului pe care il detineti si il publicati pe site se transfera asupra site-ului dedragoste.com de indata ce dvs il publicati, dar dvs continuati sa detineti drepturile morale de autor asupra lui, putand folosi in continuare acel continut in orice mod doriti.
– dvs ne acordati o licenta limitata si neexclusiva de a folosi continutul postat de dvs.pe site, de a-l modifica, arata in mod public, copia si distribui, fara ca dedragoste.com sa fie obligata sa va plateasca vreo taxa aferenta dreptului de autor
– nu veti publica sau transmite in alt mod (spre exemplu, folosind serviciile interactive de comentarii, chat, forum) orice continut care este ilegal, defaimător, amenintător, abuziv, vulgar, obscen, sau care afecteaza intimitatea altei persoane, sau instigă la violenta
– nu veti publica sau transmite in alt mod orice continut care indeamnă la discriminare rasiala, etnica, sexuala sau religioasa, sau este in alt mod ofensator
Dvs. si nu proprietarul acestui site sunteti in intregime responsabil de continutul pe care il puneti la dispozitie in mod public pe site-ul dedragoste.com

Daca cunoasteti vreun continut de pe paginile acestui site care nu ar trebui afisat, va rugam sa ne semnalati, trimitand un email la adresa dedragoste@gmail.com, ca sa putem lua masurile care se impun pentru rezolvarea problemei. Noi venim in intampinarea dorintelor si preferintelor vizitatorilor nostri, dar intelegem sa respectam inainte de toate dreptul proprietatii intelectuale si normele legale privind dreptul de autor.

3.Utilizarea continutului:
Pentru a avea acces la informatiile si articolele noastre, este suficientă navigarea libera pe site, fara a fi obligatorie crearea unui cont. dedragoste.com ofera insa posibilitatea utilizatorilor inregistrati de a afisa  continut propriu si de a comunica direct cu alti utilizatori inregistrati prin intermediul platformelor de comunicare puse la dispozitie de catre site (comentarii, chat, forum etc)
Continutul dedragoste.com – indiferent de pagina in care se afla in site si indiferent de tip – poate fi utilizat si copiat exclusiv in scopuri personale si fara o intentie comerciala.

Sunt interzise:
– reproducerea, modificarea, exploatarea continutului site-ului, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari
– stocarea continutului dedragoste.com precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
– participarea la transferul, vânzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului de pe dedragoste.com
– indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al dedragoste.com

Orice utilizare a continutului dedragoste.com , alta decat cea mentionata expres in acesti termeni si conditii este strict interzisa.
Designul si continutul site-lui dedragoste.com, incluzand imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – precum si alte materiale furnizate de terti sau de utilizatori prin intermediul e-mail-ului sau prin publicare direct pe site, sunt proprietatea dedragoste.com si a furnizorilor sai, (exceptand situatia cand este specificat alt autor sau proprietar) si sunt protejate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea contintului fara a tine cont de reglementarile prezentate in aceasta sectiune, atrage dupa sine pedepse conform legislatiei in vigoare.

4.Modificari ale site-ului
dedragoste.com isi rezerva dreptul, la libera sa discretie, de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau, de a modifica grafica si forma de prezentare, pentru orice motiv, sau fara motiv, cu sau fara instiintare prealabila, si fara a-si asuma prin aceasta vreo obligatie.

5.Platforme de comunicare:

Site-ul dedragoste.com pune la dispozitia utilizatorilor sai platforme de comunicare (comentarii la articole, forum, chat). Intrucat dedragoste.com nu este interesat si nu poate filtra aceste mesaje si comentarii postate sau trimise de utilizatorii sai, ne rezervam dreptul de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau comentarii.
dedragoste.com isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii si mesaje care nu se aliniaza politicii noastre editoriale sau contravin termenilor si conditiilor de utilizare.
dedragoste.com isi rezerva de asemenea dreptul de a nu face publice acele comentarii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, pentru anumite persoane, pentru imaginea site-ului, a partenerilor sau a tertilor.
Stergerea, mutarea, editarea sau nepublicarea acestor comentarii sau mesaje se vor face la momentul ales de noi si fara a anunta in prealabil utilizatorii care le-au postat sau trimis.

Postarea sau transmiterea de mesaje si comentarii prin intermediul platformelor de comunicare este supusa urmatoarelor limitari:
– nu va este permis sa publicati, sa transmiteti sau  sa faceti referire la niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, la niciun tip de mesaj care face publicitate unui anumit produs sau serviciu  sau care contine recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu
– nu va este permis sa publicati, sa transmiteti sau sa faceti referire la niciun fel de mesaj care are rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata a unui produs sau serviciu
– nu va este permis sa publicati, sa transmiteti sau sa faceti referire la niciun fel de mesaje care contin texte ilegale, defaimatoare, amenintatoare, abuzive, vulgare, obscene, indecente, ofensatoare, care instiga la violenta sau discriminare rasiala, etnica, sexuala sau religioasa
– nu va este permis sa publicati, sa transmiteti sau sa faceti referire la niciun fel de mesaje care incalca in orice fel dreptul la intimitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor sau orice alte drepturi ale unei persoane sau ale unui tert
– nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membrii site-ului
– nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicare puse la dispozitie de site
– nu va este permis sa publicati, sa transmiteti sau sa faceti referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
– sunt de asemenea interzise spamul si publicarea, transmiterea sau referirea la jocuri de tip piramidal sau la orice alta activitate care urmareste sa insele increderea unor persoane, precum si orice activitate potential infractionala
Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti suporta consecintele care decurg din nerespectarea limitarilor mai sus mentionate.

Orice incercare de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul dedragoste.com, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acest site va fi considerata tentativa de fraudare si va face obiectul unei plângeri la organele Statului Român, impotriva persoanei sau persoanelor care au incercat acest lucru.

6.Securitatea datelor personale`

Pentru dedragoste.com dreptul la intimitate al utilizatorilor si securitatea datelor personale sunt extrem de importante. Deoarece dorim sa mentinem increderea si siguranta dvs., datele dvs. personale vor fi folosite doar in modul in care a fost declarat in Politica de Confidentialitate.

7.Restrictionarea accesului utilizatorilor
dedragoste.com isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la serviciile oferite de site. Aceste masuri pot fi luate ca o consecinta a nerespectarii de catre utilizatorii respectivi a prevederilor legale sau a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului. Restrictionarea accesului respectivilor utilizatori se va face fara o notificare prealabila.

8.Schimbarea termenilor si conditiilor de utilizare
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului dedragoste.com pot fi modificate la anumite intervale de timp, fara a anunta in prealabil acest lucru si fara a cere acceptul utilizatorilor. Din acest motiv, va sfatuim sa verificati periodic acest document, pentru a vedea daca a intervenit vreo schimbare.

Pentru orice sugestii sau comentarii privind termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa ne trimiteti email la adresa dedragoste@gmail.com.

Acest document a fost actualizat la data de 7 martie 2011.