Omar Akram – Secret Journey

Muzica chillout/ ambientala

Omar Akram – Secret Journey

muzica chill ambientala

„Mă uit in jurul meu si văd oameni plictisiti, nelinistiti, apatici, si stiu ca ei fac adesea „călătorii secrete” in mintea lor, sub formă de fantezii despre alte locuri in care ar putea fi. Cei norocosi ajung sa plece in călătorii reale unde se eliberează de tensiunile din viata lor.

Ei văd locuri noi si trăiesc experiente iesite din comun. Imi place sa cred că muzica (…) poate servi ca fundal muzical pentru călătoria lor, fie ea fizică sau imaginară. Toată lumea simte nevoia  să evadeze uneori.”(Omar Akram)

„Cu muzica mea, incerc sa celebrez cateva din sunetele pe care le-am intâlnit in lumea largă. Mi-ar place sa invit iubitorii de muzică din toate culturile sa mi se alăture in aceasta călătorie tainică” – afirma Omar Akram la lansarea unuia din albumele sale de succes, „Secret Journey”.

Omar Akram – Secret Journey

Muzica chillout/ ambientala

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de dedragoste
Categorie: Muzica chillout/ ambientala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.