Kitaro – Never Let You Go

Muzica spirituala si religioasa

Kitaro – Never Let You Go

muzica spirituala si religioasa

Masanori Takahashi (nascut in 1953), cunoscut mai ales sub numele de Kitaro, este un cunoscut interpret si compozitor japonez.

Fiind intrebat despre muzica sa, Kitaro a afirmat : “ Nu am avut niciodata educatie muzicala, am invatat doar sa ma incred in urechile si degetele mele.”

El crede ca muzica sa are puteri spirituale si ca este de inspiratie divina: “Aceasta muzica nu este din mintea mea. Este din cer, ea vine prin corpul meu si prin degetele mele prin compozitie.

Deseori ma intreb si eu asta. Nu exersez niciodata, nu citesc si nu scriu muzica, dar degetele mele se misca. Ma intreb: Al cui cantec este asta? Compun cantecele mele dar ele nu sunt cantecele mele.”

Cu un numar impresionant de albume, Kitaro transmite prin creatiile si interpretarile sale un mesaj de pace si spiritualitate catre intreaga lume.

Kitaro – Never Let You Go

Muzica spirituala si religioasa

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de celestinne
Categorie: Muzica spirituala si religioasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.