Frederic Delarue – The Journey

Muzica spirituala si religioasa

Frederic Delarue – The Journey

muzica spirituala si religioasa

Frederic Delarue – The Journey

Frederic Delarue (nascut in 1963), compozitor francez, stabilit in prezent in SUA, cunoscut mai ales prin compozitiile sale despre care se spune ca reprezinta “muzica sufletului”. Acest dar al creatiei, Frederic Delarue l-a primit dupa ce a trecut prin doua experiente in pragul mortii.

In urma lor a fost binecuvantat – dupa cum afirma – cu capacitatea de a compune muzica personalizata (pentru o persoana, cuplu sau chiar o audienta) care, prin ascultare, faciliteaza posibilitatea intalnirii persoanei sau persoanelor respective cu Sinele.

Frederic Delarue afirma ca aceasta muzica nu este creatia lui proprie, el este doar instrumentul prin care muzica de inspiratie divina ia o forma anume, in prezenta ascultatorului, facilitand vindecarea si miracolele.

Frederic Delarue a scris si o carte pe acesta tema, Eyes of Your Heart (2009) si a colaborat cu compozitori si intrerpreti ilustri ca Vangelis, Kitaro, Yanni, Kenny G.

Frederic Delarue – Prima experienta de moarte clinica (Ingeri si fiinte de lumina)

Frederic Delarue – A doua experienta in preajma mortii (vizitat de Isus)

Muzica spirituala si religioasa

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de celestinne
Categorie: Muzica spirituala si religioasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

intermittently-veranda

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.