Medwyn Goodall & Aroshanti – Choir of Heaven

Muzica spirituala si religioasa

Medwyn Goodall & Aroshanti – Choir of Heaven

muzica spirituala si religioasa

Aroshanti este numele artistic al compozitorului si instrumentistului englez Nick Turch,  provenit  prin alaturarea a doua cuvinte din scrierile sacre, „Roshan” , termen arab care inseamna luminos si „Shanti”, cuvant sanscrit folosit in limbile sacre ale budismului, hinduismului, shi’ismului si jainismului, care semnifica o stare de pace mentala si spirituala.

Daca la inceput a cantat la instrumente de percutie si sintetizator, Aroshanti a invatat ulterior sa interpreteze cu virtuozitate la instrumente traditionale cum ar fi Shakuhachi, un fel de flaut de pe tarmurile Japoniei, Bansuri din India, Dizi din China si flautul folosit de indienii din America.

Aroshanti se remarca prin interpretari deosebit de expresive, ca in aceasta piesa realizata in colaborare cu Medwyn Goodall.

Muzica sa induce o atmosfera poetica si in acelasi timp plina de gratie divina, care transpune ascultatorul in diferite locuri de pe pamant ca India, Japonia, Tibet… E o muzica potrivita pentru relaxare si vindecare, dupa cum afirma creatorul ei:

„A te concentra pe sinele tau inseamna a te reintoarce in timp la ceea ce e esenta ta si numai din acest punct se poate incepe autovindecarea si reincarcarea nivelelor energetice. Acesta este spatiul care m-a inspirat si pe care apoi am incercat sa-l transpun prin sunete.”

Medwyn Goodall & Aroshanti – Choir of Heaven

Muzica spirituala si religioasa

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de celestinne
Categorie: Muzica spirituala si religioasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.