Patrick Street – Music for a Found Harmonium

Muzica diversa

Patrick Street – Music for a Found Harmonium

muzica diversa

Piesa “Music for a Found Harmonium” este o compozitie celebra a formatiei “The Penguin Café Orchestra”, fondata in 1973 de compozitorul si chitaristul de factura clasica, de origine engleza, Simon Jeffes. Versiunea de fata (cover) se gaseste pe albumul Irish Times (1990) al grupului irlandez, Patrick Street.

“Music for a Found Harmonium” este o vie ilustrare a crezului artistic al lui Simon Jeffes care, dupa ce a fost deziluzionat de normele rigide impuse muzicii clasice si de limitele muzicii rock, a devenit interesat de relativa libertate a creatiilor populare.

Intr-adevar, creatorul anonim din popor nu se supune niciunui fel de norme. Creatiile sale artistice se nasc spontan, sub impresia si inspiratia momentului, sunt pline de spirit, exuberanta si neprevazut. Caracteristici pe care Simon Jeffes s-a straduit sa le imprime si compozitiilor sale, care nu pot fi incadrate in nici un gen sau subgen muzical.

Patrick Street – Music for a Found Harmonium

Muzica diversa

de celestinne
Categorie: Muzica diversa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.