Ryan Farish – Full Sail (Relaxing Music)

Muzica chillout/ ambientala

>Ryan Farish – Full Sail (Relaxing Music)

muzica chill ambientala

Ryan Farish este un compozitor, multi-instrumentist si producator american, asociat cu muzica electronică, ambientală, dream trance, jazz, new age. Compozitiile sale, melancolice sau optimiste,  simple sau sofisticate, indeamnă la reflectie si au un efect linistitor asupra celor care le ascultă.

O piesa a lui Ryan Farish, intens mediatizata pe youtube a fost „Pacific Wind”, care a aparut sub forma unui videoclip intitulat „Remember Me”, al carui autor este Lizzie Palmer , un elev de 15 ani. Video-ul este un tribut adus soldatilor americani care si-au pierdut viata in Irak.

Ryan Farish – Full Sail (Relaxing Music) – videoclip

Muzica chillout/ ambientala

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de celestinne
Categorie: Muzica chillout/ ambientala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.