Nox Arcana – A Dream Within a Dream

Muzica chillout/ ambientala

Nox Arcana – A Dream Within a Dream

muzica chill ambientala

Piesa  „A Dream Within A Dream” se gaseste pe albumul  „Shadow of the Raven” al trupei Nox Arcana.

Prin lansarea – in 2007 – a acestui album de concept, Nox Arcana isi propune sa aduca un omagiu scriitorului de fictiune horror Edgar Allan Poe, a carei viata si opera a fost sursa de inspiratie pentru numerosi artisti.

Titlul piesei este inspirat de poezia cu acelasi nume a lui Poe, care sugereaza ideea ca tot ceea ce vedem ar putea fi  doar un vis intr-un alt vis. Ideea poeziei este sustinuta muzical de efecte sonore specifice si o linie melodică melancolică ce deschide poarta imaginarului si ne poarta intr-o lume stranie si plina de suspans.

Atmosfera muzicii se realizeaza prin folosirea  cutiei muzicale, alaturi de instrumente variate ca pian, harpa, vioara, orga. Cutia muzicala are un sunet distinct de orice alt instrument, impresia generala fiind de intoarcere in timp intr-o lume misterioasă, bântuită de creaturile noptii.

Nox Arcana – A Dream Within a Dream – videoclip

Muzica chillout/ ambientala

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de celestinne
Categorie: Muzica chillout/ ambientala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.