Arcana – Wings Of Gabriel

Muzica chillout/ ambientala

Arcana – Wings Of Gabriel

muzica chill ambientala

Arcana este o formatie suedeza infiintata in 1994. Muzica lor, in cea mai mare parte instrumentala, e in stil neoclasic ambiental atmospheric si este inspirata din muzica medievală. Piesa Wings of Gabriel se gaseste pe albumul The New Light (2004) si este de inspiratie orientală.

Nota orientală este mai evidenta in albumul The Serpent Rouge (2004), care integreaza intr-o masură mai mare si instrumente acustice, desi nota dominantă e data de instrumentele de percutie specific orientale.

Arcana – Wings Of Gabriel – videoclip

Muzica chillout/ ambientala

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de celestinne
Categorie: Muzica chillout/ ambientala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

prealliance-unvitalized

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.