Corul Madrigal – Da-i Domnului Doamne! (Romanian Christmas Carol)

Colinde de Craciun si Anul Nou

Corul Madrigal – Da-i Domnului Doamne! (Romanian Christmas Carol)

colinde

Corul National de Camera “Madrigal” este cel mai renumit ansamblu coral din Romania. A fost infiintat in 1963 la initiativa profesorului Marin Constantin și a unui grup de studenți pasionați de muzica de cameră, de la Conservatorului de muzică „Ciprian Porumbescu” din Bucuresti.

Corul Madrigal a devenit in 1968 formatia muzicala profesionista a Conservatorului (sau Universitatea Nationala de Muzica, cum este numit in prezent).

Sub bagheta maestrului Marin Constantin, corul Madrigal a sustinut concerte pe numeroase scene muzicale ale lumii, bucurandu-se de un deosebit succes, recunoscut de altfel si de critica de specialitate prin numeroasele distinctii si premii.

Corul Madrigal – Da-i Domnului Doamne! (Romanian Christmas Carol)

Colinde de Craciun si Anul Nou

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de admin
Categorie: Colinde de Craciun si Anul Nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

mildly-mortarless

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.