Corul Madrigal – Trei Pastori (Romanian Christmas Carol)

Colinde de Craciun si Anul Nou

colinde

“Iar dacă S-a născut Iisus în Betleemul Iudeii, în zilele lui Irod regele, iată magii de la Răsărit au venit în Ierusalim, întrebând: Unde este regele Iudeilor, Cel ce S-a născut? Căci am văzut la Răsărit steaua Lui si am venit să ne închinăm Lui.

Si auzind, regele Irod s-a tulburat si tot Ierusalimul împreună cu el. Si adunând pe toti arhiereii si cărturarii poporului, căuta să afle de la ei: Unde este să Se nască Hristos? Iar ei i-au zis: În Betleemul Iudeii, că asa este scris de proorocul: “Si tu, Betleeme, pământul lui Iuda, nu esti nicidecum cel mai mic între căpeteniile lui Iuda, căci din tine va iesi Conducătorul care va paşte pe poporul Meu Israel”.

Atunci Irod chemând în ascuns pe magi, a aflat de la ei lămurit în ce vreme s-a arătat steaua. Si trimitându-i la Betleem, le-a zis: Mergeti si cercetati cu de-amănuntul despre Prunc si, dacă Îl veti afla, vestiti-mi si mie, ca, venind si eu, să mă închin Lui. Iar ei, ascultând pe rege, au plecat si iată, steaua pe care o văzuseră în Răsărit mergea înaintea lor, până ce a venit si a stat deasupra, unde era Pruncul.

Si văzând ei steaua, s-au bucurat cu bucurie mare. Si intrând în casă, au vazut pe Prunc împreună cu Maria, mama Lui, si căzând la pământ, s-au închinat Lui; si deschizând vistieriile lor, I-au adus Lui daruri: aur, tămâie si smirnă. Iar luând înstiintare în vis să nu se mai întoarcă la Irod, pe altă cale s-au dus în tara lor.” (Matei 2, 1-12)

Corul Madrigal – Trei Pastori (Romanian Christmas Carol)

Corul Madrigal – Trei Pastori (Romanian Christmas Carol) (Versuri)

Trei pastori se intalnira X2
Raza soarelui
Floarea Soarelui
Si asa se sfatuira X2

Haideti fratilor, sa mergem X2
Raza soarelui
Floarea Soarelui
Floricele sa culegem X2

Si sa facem o cununa X2
Raza soarelui
Floarea Soarelui
S-o impletim cu voie buna X2

Sa o ducem lui Hristos X2
Raza soarelui
Floarea Soareluï
Sa ne fie de folos X2

Colinde de Craciun si Anul Nou

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de admin
Categorie: Colinde de Craciun si Anul Nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.