Blackmore’s Night – Mond Tanz

Muzica diversa

Blackmore’s Night – Mond Tanz

muzica diversa

Blackmore’s Night, trupa de folk rock inspirat din muzica medievala din perioada Renasterii, condusa de Ritchie Blackmore (chitara lectrica si acustica) si Candice Night (vocalista).

Intre cei doi s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste si dupa ce Ritchie Blackmore a parasit trupa Deep Purple, cei doi au materializat o idee mai veche, aceea de a readuce audientei contemporane muzica Renasterii, introducand in unele piese si chitara electrica specifica rock-ului actual.

Prin sustinerea concertelor si realizarea videoclipurilor in castele vechi medievale, folosirea costumatiei si a unor instrumente specifice renascentiste, trupa reinvie atmosfera romantica ce caracterizeaza perioada Renasterii.

Succesul de care s-a bucurat Blackmore’s Night a inspirat si alte trupe internationale cum ar fi Renaissance Night si trupa italiana Morning Star (Blackmore’s Night Tribute Band).

Blackmore’s Night – Mond Tanz

Muzica diversa

de admin
Categorie: Muzica diversa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

makalu-lexeme

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.