Citate de dragoste de Sorin Cerin

Citate despre dragoste si prietenie

citate de dragoste

Citate de dragoste de Sorin Cerin

* Ne iubim fiindcă visul Destinului tău este în mine.

* Ai cei mai frumoşi ochi din lume fiind ochii Clipei mele şi cred în ei. Te-am regăsit abia în amurgul sentimental al vieţii doar ca să te întreb câte priviri s-au pierdut naufragiind în tine, câte şoapte ai spart în sufletul tău, câte speranţe ai ars pe jarul dorinţelor dăruite deşertăciunii trupeşti, câte şi mai câte….. dar am uitat să te întreb de ce? Doar fiindcă nu ne-am întâlnit la Timpul de la colţul străzii Destinului atunci când ar fi trebuit?

* Doar muritorii caută nemurirea, fiindcă nemuritorii nu ştiu ce este aceasta.

* Ce suntem noi în afară de un vis nebun al unui înger complexat de Sine, pierdut undeva în Ierarhia Numerologiei?

* Ce pot să-ţi spun decât că totul e bine aşa cum trebuie să fie, ochii plâng sau râd în adâncurile infinitului uitat din noi, oamenii se nasc şi mor la ruleta sorţii plătită cu jetoane de Destin, cerul e bântuit când de seninul fericirii când de norii suferinţei, toate sunt bune şi rele doar clipele trec fără a netrece vreodată.

* Deodată a început să fulgere cu gânduri uitate sau risipite, albe, negre la început, multicolore pe urmă. S-a stârnit o furtună sentimentală cum nu mi-a mai fost dat să văd vreodată. Şi ploua cu suflete trecute peste cimitirul gândurilor mele cu nume de Deşertăciunea Învierii, unde un loc de veci e mai ieftin decât unul de o clipă fiindcă, viaţa e mai mică decât o clipă de Univers, prin care trecem.

* Şi eram fericiţi fiindcă cerul era mai nins ca niciodată cu petalele privirilor noastre care au fost luate de acelaşi vânt sentimental şi duse spre nicăieri. De aceea m-am hotărât să te caut. I-am spus şi vântului care a început să râdă ironic de parcă ar fi fost ceva atât de absurd. Râdea în timp ce ducea praful clipelor cazute de pe Destin în tăriile unde se ţes noi amintiri uitate de toţi. Şi atunci am vrut să ştiu de ce duce acolo amintirile pierdute şi neştiute de nimeni că doar nu e cerul biblioteca amintirilor?

* Abia acum aş vrea să cuprind infinitul, să-l întreb ce a căutat la întâlnirea sa cu Dumnezeu? Doar fiindcă vroia să cunoască Sfârşitul unui Început sau poate că se simţea la fel de singur ca şi Dumnezeu fără de noi?

* Oare am greşit atât de mult cu toţii prin păcatul originar de început al lumii când am vrut să ştim neştiutul, să înţelegem neînţelesul, pentru a încerca să învăţăm să murim când pentru moarte nu ai nevoie de nici o învăţătură, cum probabil nu avem nevoie nici pentru viaţă?

* Să fim optimişti, iubirea mea cea mare, fiindcă avem de partea noastră clipa şi nu Destinul, fiindcă avem eternitatea acestei clipe şi nu timpul, fiindcă ne avem pe noi, acum şi aici, şi nicăieri în urma clipei, fiindcă va ninge cu timp, şi această urmă va fi îngropată de stele căzătoare, devenind o amintire a unei lumi trecute.

* Să înţeleg că iarna va aduce doar puţin frig în necuvintele noastre care sunt spuse mult mai apăsat decât orice vorbe? Nu cred fiindcă e anotimpul gerurilor extreme, când totul e îngheţat inclusiv privirile noastre. Şi atunci ne vom despărţi la fel de accidental cum ne-am întâlnit sau lacrimile noastre ingheţate se vor sparge pe asfaltul negru al gândurilor despre o iubire trecătoare care se credea eternă în adâncurile sufletelor noastre?

* Te gândesc şi ştiu că nu ai tolera o iarnă a singurătăţii niciodată, dar mai ştiu că anotimpurile nu pot fi alungate din existenţa noastră efemeră de acum. Cu cât e mai efemeră existenţa, cu atât o dorim mai eternă şi mai înflăcărată de paşii trişti sau plini de sine ai unei iubiri care cu cât este mai profundă cu atât devine mai dureroasă. E şi asta o deşertăciune.

* Îmi este frig de mine însumi de sentimentele mele atunci când mă gândesc la sensul acestora, la faptul că sunt asemeni unor frunze a căror soartă este inevitabila şi ruginia toamnă, unde ne vom pierde încetul cu încetul de noi înşine pentru a intra în iarna singurătăţii inimilor noastre.

* Lumea în sine este trecătoare şi astfel îi înţeleg pe mulţi care încearcă să uite de această lume trecând ca nişte străini prin ea, asemeni nouă care am fi putut trece la fel prin gara iubirii noastre unde ne-am intâlnit accidental.

* Sunt alături de tine în acest mister care e filozofia iubirii pe care as vrea să o înţeleg privind adânc în ochii tăi şi să aflu dacă iubind vei înţelege mai mult despre tine decât dacă ai fi ceea ce eşti azi ca suflet, un străin, un simplu trecător în această existenţă care va deveni un vis uitat odata cu moartea sau poate un vis reamintit dar tot un vis. Te ţin de mână şi nu vreau să mă trezesc din acest vis care este actuala mea viaţă reală tocmai fiindcă vreau să fiu etern alături de tine.

* De ce suferim din dragoste? Nu ar fi mai bine să uităm de această durere care e una dintre cele mai acute ale acestui cer, peste care se aştern norii cuvintelor câteodată? Sunt momente în care vreau să-ţi scriu dar nu pot, în care vreu sa alerg dar îmi simt clipele de plumb, în care vreau să sparg cupa plină de venin scrisă în Destinul trecut de dinaintea noastră a acestei lumi dar nu pot fiindcă fac parte din el la fel ca şi tine iubirea mea şi de aceea va trebui să bem durerea iubirii până la capăt împlinindu-ne astfel soarta ca un dat al creaţiei petrecute mai demult decât însuţi timpul.

* Priveşte apusul cuvintelor care strigă sau vor să tacă şi ascultă-mi şoaptele necuvintelor mele ce vor să-ţi spună cât de mult te iubesc chiar şi atunci când pe buze e frig şi peste tot e numai durere sau înstrăinare şi asta nu fiindcă lumea ar fi străină de oameni, ci exact invers, oamenii se vor străini de lume fiindcă dacă ar iubi-o şi ar înţelege-o ar realiza că ar trebui să fie ceea ce nu sunt, adică, puţin mai mult oameni, puţină mai multă iubire şi profunzime. Oare cere această lume prea mult pentru a fi înţeleasă?

* Sunt momente în care simt cum cerul se prăbuşeşte peste Destinul meu, ascuns în buzunarul propriilor mele sentimente pentru a-l feri de oricine ar încerca să-l fure, tocmai pentru a ţi-l putea dărui ţie, iubirea mea cea mare. Dacă s-ar prăbuşi cerul oare aş mai putea să ţi-l dăruiesc atâta timp cât Destinul rămâne scris doar sub un cer al întâlnirii noastre accidentale? Oare am mai fi noi dacă am elimina acest accident al iubirii?

* Sunt bolnav de iubire, sunt bolnav de clipele Destinului tău ce se află în inima mea care împarte cele două eternităţi ale noastre în timpi şi spaţii ale dorinţelor şi sentimentelor noastre nesfârşite.

* Tu eşti catedrala de care am nevoie, iubirea mea, pentru mântuirea propriei mele existenţe.

* Totul este o mare amintire, fiindcă doar Dumnezeu este Unicul real, iar atunci când iubim ne amintim mai mult ca oricând de Dumnezeu fiind mai aproape de acesta.

* Atunci când privesc în străfundurile fiinţei tale, iubindu-te atât de mult, îl privesc şi îl simt pe Dumnezeu, amintindu-mi de una dintre imaginile sale atât de dragi mie: chipul tău!

* Am crezut întotdeauna în lumina divină a sufletelor pereche cum cred în destinul privirilor pierdute pe drumurile încâlcite ale vieţii dar să nu uităm că tot lumina este aceea care ne aduce imaginea vie a unor stele moarte demult.

* Poate fi ceva mai important decât iubirea? Doar aceasta poate înfrunta praful deşertăciunii.

* Prin Dumnezeu şi numai prin Dumnezeu noi cunoaştem amintindu-ne propria noastră imagine despre noi şi lume, imagine care a fost şi va rămâne etern dincolo de deşertăciunea acestei ţărâne care respiră prin noi, cei pierduţi în negura infinităţii lumilor cu nume de vis. De aceea adevăratul Dumnezeu apare doar atunci când iubeşti profund, când simţi că nu poţi muri dar nici trăi fără clipele sufletului tău drag, pe care le vrei, dar cu toate că eşti atât de însetat vei refuza apa vieţii în schimbul lor, fiindcă trezirea către marea amintire care e Dumnezeu se face doar prin moarte.

* Nu pot să înţeleg de ce Dumnezeu trebuie scris doar cu literă mare. Oare nu ar fi mult mai mare Dumnezeu dacă şi-ar dori să fie scris şi cu literă mică? Dacă nu l-ar interesa cu ce literă e scris? Dumnezeu nu poate fi modest? Modestia e o virtute doar pentru om? La fel şi în iubire, oare nu ar fi aceasta mult mai intensă dacă nu ar fi doar strigată, ci şi şoptită sau simţită în tăcerea necuvântului?

* Totul este deşertăciune în afară de iubire. Războaiele, structuralizările sociale bolnave, mizeriile acestei lumi se datorează înstrăinării oamenilor de sinele lor care este Iubire şi atât.

* Noi nu suntem nimic altceva decât iubire şi în urma noastră nu rămâne nimic altceva decât tot iubirea pe care am lăsat-o acestei lumi şi atât. Restul se şterge cu buretele deşertăciunii pe tabla uitării. Asta suntem noi! Iar cei care nu au trăit o Mare Iubire înseamnă că nici nu s-au născut vreodată pe acest tărâm.

* În iubire nu trebuie niciodată să te îndoieşti fiindcă nu poţi iubi cu jumătăţi de măsură. Nu! Niciodată, Marea Mea Dragoste, niciodată în iubire nu poate fi şi o zonă gri decât acele pătrate de alb şi negru aflate pe tabla de şah a acestei Iluzii a Vieţii, pe care o împărţim împreună, prin Destin, până când moartea ne va uni prin eternitatea sa.

* Nu credeam să vii acum, la vârsta şi ceasul acestei Iluzii a Vieţii, dar îţi spun printre gratiile acesteea cât de mult Te Iubesc şi să nu te îndoieşti niciodată de mine.

* Să fie disperarea şi deznădejdea o fărâmă dintr-o realitate transcendentală la care noi nu avem acces, fericire şi împlinire, iar fericirea şi bucuria noastră să fie tristeţe şi deznădejde? Să fie bogăţia în acea realitate transcendentală cea mai nenorocită sărăcie, iar sărăcia cea mai mare bogăţie? Odată ce noi trăim doar Iluzia Vieţii, nu vom cunoaşte niciodată adevărata realitate.

Material postat de Liviu Marin
Data postarii 1 septembrie 2009

Citate despre dragoste si prietenie

de admin
Categorie: Citate despre dragoste si prietenie

9 răspunsuri la Citate de dragoste de Sorin Cerin

 1. 8
  Linx spune:

  Si inca ceva. Sorin Cerin nu a publicat ca si Ionut caragea alias Amazoana, numai la edituri self publishing adica numai pe banii lui cum a facut invidiosul Caragea. Sorin Cerin este publicat de celebra editura Eminescu si de gigantul american Amazon care nu percep bani pentru publicare. Cat despre asa zisa reclama platita, zecile de postari pe Amazonul canadian nu au nici o noima fiindca dupa cum Sorin Cerin a recunoscut isi ia grosul banilor pe drept de autor din Amazon USA,Amazon UK< Amazon China, Amazon Germany,etc. Invidia acestui Caragea nu are limite.

 2. 7
  Linx spune:

  Am reusit sa aflam cine este Amazoana care si-a postat aceleasi mizerii si pe alte site-uri. Va suna cred cunoscut postul de mai jos. Amazoana este invidiosul frustrat Ionut Caragea caruia adevaratii critici literari Alex Stefanescu si Horia Garbea i-au spus verde-n fata ca ceea ce scrie nu se poate numi literatura. Ionut Caragea dezvolta o invidie bolnavicioasa dupa cum au mai afirmat si altii atunci cand e vorba de Sorin Cerin. E invidios ca Sorin Cerina devenit un nume cunoscut pe plan mondial, ca a fost publicat de gigantul americam Amazon.com
  http://www.amazon.com/Sorin-Cerin/e/B00465ZL7C
  mai este invidios Caragea si fiindca marii critici literari si academicieni ii recunosc valoarea scriitorului Sorin Cerin. Dar sa redam un comentariu aparut pe Agentia.org:
  http://www.agentia.org/anchete/cacealmaua-wikipedia-ro-4056.html
  ……In urma verificarilor intreprinse de noi am aflat ca in spatele clonelor care-l denigreaza constant pe maestrul Sorin Cerin se afla invidiosul frustrat Ionut Caragea, pretins poet si critic. Datele tehnice sunt urmatoarele:”Autor : Amazoana (IP: 70.49.68.72 , bas1-montreal47-1177633864.dsl.bell.ca) Email : amazoanatt@yahoo.uk URL : http://DeceînşealăSorinCerinlumeapeAmazon? Whois : http://whois.arin.net/rest/ip/70.49.68.72 Sub ascunzisurile unui IP dinamic, clone si alte incercari de a se ascunde in anonimat Ionut Caragea foloseste diverse tertipuri de a-l insulta si ataca pe maestrul Sorin Cerin. Atacurile acestei Amazoane in spatele careea se ascunde caragea au fost publicate pe Reporter Virtual,MondoNews si aici, pe Agentia.org Toate aceste josnicii sunt opera lui Ionut Caragea din Montreal, Canada, individ care a dezvoltat o invidie bolnavicioasa la adresa maestrului Sorin Cerin, mai ales dupa ultimele lui carti publicate si editate de Amazon care-l propulseaza printre personalitatile mondiale recunoscute din domeniul literaturii sapientiale. Am verificat mai multe date despre ce spune Horia Garbea referitor la Sorin Cerin. Este adevarat ca a scris cele cateva fraze incluse de Caragea Ionut in comentarii, doar ca inaintea acelor fraze Horia Garbea aminteste ca Sorin Cerin i s-a parut plauzibil in proza. Mai mult, Horia Garbea critica doar Nemurire o carte subtire, poate cea mai nesemnificativa din cele sase care alcatuiesc Culegere de intelepciune. Chiar si noua ni s-au parut relevante aprecierile domnului Garbea referitor la Nemurire luata ca si carte de sine statatoare. Intr-un context mai larg, cum este Culegere de intelepciune, unde abunda o sumedenie de teme si exista o varietate de abordari Nemurire primeste cu totul alte conotatii ca si in Culegere de intelepciune. Toate astea invidiosul Caragea Ionut nu le mai aminteste. Daca Sorin Cerin este considerat scriitor plauzibil de Horia Garbea in calitate de prozator in aceasta critica Ionut Caragea cel care sta la baza tuturor acestor clone de la comentariile articolului respectiv nici macar nu este considerat scriitor ci un simplu individ care ar trebui sa consulte un medic de specialitate. Astfel Horia Garbea spune despre Ionut caragea:”Cărți noi! Ionuț Caragea – Poezii de dragoste, Ed. Fides :( Un titlu orgolios! Dar, sub el, cel mai bun lucru din volumul lui Ionuț Caragea e prefața lui Corneliu Leu. Asta deoarece Corneliu Leu e scriitor, iar Ionuț Caragea nu este. Corneliu Leu scrie o prefață exemplară, atrăgînd atenția că n-are rost să umplem prefețele cu elogii false, că autorul mai are de învățat, că scrie destule prostii. El povestește bine cîteva anecdote pilduitoare despre aventurile spiritului creator pus în contact cu literatura amatorilor. E drept că Leu numără el însuși opt superlative pe care le folosește în legătură cu Ionuț Caragea, dar la final se căiește că le-a scris, așa că îl iertăm. Spun drept că, după prefața extinsă și hîtră a lui Corneliu Leu, pe care nu-l știam atît de talentat și corosiv, și după citatele alese de el, nu am mai avut chef să citesc și poezia lui Ionuț Caragea. Totuși am citit-o și am regretat. Parțial însă! Poetul este la al 14-lea volum publicat în 4 ani! Dintre care nouă numai la editura Fides, Iași! În ilustra editură și colecția ei Eidos (există un brand în jocurile pe calculator numit așa) au apărut autori ca Florin Țupu, Virgil Poiană, Nicolai Ciobanu, Teofana Botoșineanu. Unul și unul. Dacă mă gîndesc că poeți precum Ion Mureșan sau Ioan Es. Pop au publicat cîte două-trei volume în 25 de ani, diferența dintre ei și Ionuț Caragea îmi apare cu claritate: e una de ritm. Ionuț Caragea scrie cam așa: „La început a fost cuvîntul cu vîntul/ a călătorit și am rămas înmărmurit în măr murit”. El scrie un „vis cu purici” în care delirează astfel: „încă rătăcesc căutîndu-te pe nesfîrșita alee/ într-un vis cu purici îmi dau palme/ și prind alte posturi străine”. Uneori, poetul o dă pe muzică ușoară: „Iubito, /Aceata-i ultima noapte de dor/ După care o să mor”. Deseori nonsensul e total: „Laptele nopții/ sînul tău de heruvim îl cernea, (asta cu cernutul laptelui e ca dusul apei cu ciurul n. m.)/ la picioarele unui moșneag/ ce mă acompania confeti,/ îmi spuneam psalmul/ din gură de os.” Deci heruvimii au sîni, ceea ce rezolvă problema sexului îngerilor, dar cum „mă acompania confeti”? Și cum e o gură de os? Dacă aș primi la „Poșta redacției” asemenea aberații, l-aș sfătui pe autor să se ducă la un medic. Dar… Dar surpriza apare! Ionuț Caragea nu e un simplu grafoman, mai exact e grafoman, dar nu simplu. Pentru că iată ce strofă îi iese chiar în oripilantul „vis cu purici”: „lîngă tine liniștea turbează/ închizi ochii se aprind lumînările/ nădușesc icoane se-nfioară pereții/ ploaia aplaudă la fereastră”. Un poem începe: „ce zei și-ar vinde locul/ pe ultima noastră îmbrățișare?” Imediat după acest distih, poetul începe să delireze despre „mitra genunii”, „paingul orb” și alte tîmpenii. Care e adevăratul Ionuț Caragea, ținînd cont că se mai poate decupa, cam la două-trei texte, cîte un citat mai acceptabil? Excluzînd cazul că omul e psihopat, el e victima unei erori de situare. Pur și simplu îi vin tot felul de impulsuri „poetice” și nu le poate selecta, lăsîndu-le să treacă spre hîrtie. Ce poet ar fi Ionuț Caragea dacă n-ar avea filtrele blocate! Publicat de Horia Gârbea la 00:02 ” Maestrul Horia Garbea este atacat cu o obraznicie iesita din comun de Caragea Ionut. Redam cateva din dialogurile cu maestrul Horia Garbea:”Snowdon King spunea… Vai de sufletul tau, Horia Garbea. Ma asteptam la o critica demolatoare si singurul lucru pe care l-ai facut a fost sa denaturezi prefata lui Corneliu Leu, elogiidu-l la modul cat mai meschin cu putinta, pentru ca in final sa iti manifesti frustrarile si sa ma declari psihopat. Pai asa faci critica domnule inginer, legandu-te de mine, omul, jignindu-ma, declarandu-ma psihopat? Asta ti-e talentul de critic? Cu asta te laudai ca vrei sa ma desfiintezi? Cred ca esti un caz interesant de adus in fata comisiei de disciplina a USR! Incurci notiunea de critica literara cu atacul la persoana, domnule inginer! Pai cu recenzia asta te faci de rusine domnule Garbea, e un semn clar de impotenta literara. Asa vrei tu sa-l desfiintezi pe Ionut Caragea? Acest drept la replica va fi postat in mai multe reviste si voi aduce cazul tau in atentia comisiei de disciplina a USR. Ionut Caragea 23 septembrie 2010, 06:49 Horia Gârbea spunea… Înca un veleitar care crede că poate obține gloria literară amenințîndu-i pe cei cărora nu le place poezia lui. Am dat și de această dată citate elocvente și pot să mai găsesc o droaie din care rezultă că autorul e lipsit de spirit critic. Nu am spus că e psihopat pentru că nu am calificare să mă pronunț. Ca simplu cititor am considerat că scrie prost și e dreptul meu inalienabil la opinie. De altfel faptul că publică în edituri fără prestigiu și sub pseudonime exotice sînt dovezi în saensul celor afirmate de mine. În loc să tragă concluzii și să conserve acele zone de poezie adevărată din zecile de pagini pe care le publică fără un minim spirit de autocenzură, autorul amenință! Asta este literatura noastră – poluată de veleitari obraznici care își închipuie că se pot impune cu bîta. Citiți și judecați! 23 septembrie 2010, 20:09 Snowdon King spunea… Horia Garbea, nu ma deranjeaza absolut deloc daca faci o critica pe text, ai toata libertatea din lume sa scrii orice vrei despre textele citite. Am atatea pareri competente de la specialisti in critica literara, o parere in plus, de la un inginer, fie ea negativa, confirma ca exista gusturi diferite. Problema in discutie e alta, din pacate. Este una comportamentala. Insulti oameni public, ii declari psihopati, si acum incerci sa-ti rastalmacesti propriile cuvinte. Crezi ca suntem dobitoci si nu stim limba romana? Sau crezi ca avem orbul gainilor? Daca ar citi lumea pe net cum insulti doamnele, folosind cuvinte obscene, ce ar mai zice? Stai linistit, si acea dovada va fi prezentata in fata comisiei de disciplina a USR. Trebuie sa intelegi un lucru, faptul ca esti director de imagine la USR nu inseamna ca USR este mosia ta si poti spune orice tampenii ce iti trec prin cap. USR este reprezenata de scriitori din intreaga tara si diaspora, nu numai de editurile MARI pe care le slavesti tu si cateva reviste din Bucuresti. Nu pot publica toate miile de scriitori din USR la aceleasi edituri care scot cateva titluri pe an. Tu, ca director de imagine al USR, ar trebui sa reprezinti interesul tuturor scriitorilor, membri din USR, si sa sustii sau sa incurajezi efortul tuturor editurilor care publica literatura romana, pentru ca este in beneficiul patromoniului cu care trebuie sa ne mandrim. Nu de monopol cultural are nevoie o societate, ci de democratie, de respect, de diversitate. Judecatile tale nu fac cinste institutiei pe care o reprezinti. Cat despre glorie literara sau recunoastere, fiecare scriitor de pe pamantul asta are dreptul la un colt al sau. Tu ai facut greseala sa intri pe coltul sufletului meu, al OMULUI, si sa ma declari psihopat. Eu nu te amenint, eu te corectez. Si daca tu nu te simti si nu stii sa-ti ceri scuze pentru insultele aduse, atunci nu ramane decat sa fii tras la raspundere de cei care reprezinta cu adevarat interesul tuturor scriitorilor ce fac parte din USR! Sa iti fie rusine, Ionut Caragea 24 septembrie 2010, 04:44 Horia Gârbea spunea… Iată din nou dejecțiile unui veleitar analfabet. Cum a intrat în USR? Cu recomandările cui? Cum a intrat acest agramat în Uniunea noastră la Filiala Iași? Am cerut relații. Nimeni nu știe! Crede că mă jignește făcîndu-mă „inginer”, așa cum am devenit prin munca mea și sacrificiile familiei mele. Eu nu reprezint o instituție aici. Mă reprezint pe mine, cel scîrbit de incoerența unui pretins scriitor. O ține una și buna că l-am făcut psihopat pentru că nu știe sau nu vrea să citească textul în care am EXCLUS această ipoteză. Dacă măcar ar fi, ar fi exonerat de răspundere pentru toate cu cîte maculează hîrtia. Nu știe nici măcar să facă diferența dintre un atac la persoană și opinie critică. Dar nu-i nimic. Aștept „judecata” și vor poate cădea niște capete – abia aștept explicațiile filialei Iași.” Cam acesta este veleitarul Caragea care injura sub scutul anonimatului si nenumaratelor sale clone.Oameni buni, nu-l bagati in seama chiar daca ameninta ca va scrie pe Amazon in limba engleza tot felul de murdarii pentru a scadea numarul vanzarilor de carte al maestrului Sorin Cerin. Nu are decat fiindca vom interveni si acolo cu recomandarile de rigoare.

 3. 6
  dedragoste spune:

  nu stiu ce are lumea cu tipul asta… am mai citit si pe alte site-uri comentarii malitioase la adresa lui… nu vad nimic rau in faptul ca si-a publicat scrierile pe banii lui sau ca si-a facut singur reclama, daca aceasta ultima afirmatie e adevarata… sunt atatea persoane care lanseaza CD-uri pe banii lor, isi fac videoclipuri… e ceva obisnuit in lumea artistica… pana la urma timpul judeca, el face distinctia intre valoare si nonvaloare… nu suntem critici literari sa ne exprimam o parere pertinenta, dar noua ne place cum scrie… cred ca e destul loc pentru fiecare artist in lumea asta, atata timp cat exista un public interesat de creatiile lui…
  Si despre Mircea Cartarescu am auzit tot felul de critici la adresa cartii lui „De ce iubim femeile”, dar asta nu ne-a impiedicat sa o cumparam si sa o citim cu placere… „De gustibus non est disputandum”…
  De regula stergem comentariile care aduc injurii unor persoane sau grupuri de persoane… pentru ca nu e fair play in primul rand…
  Asta e un site de divertisment, scopul lui e ca vizitatorii sa se simta bine… si nu ne adresam unei elite, ci publicului larg… asa ca multe materiale postate tin de „cultura de masa”… printre care insa incercam sa strecuram si materiale care se adreseaza si unui public mai exclusivist…
  Nu stim, nu cunoastem care e problema cu Sorin Cerin, a plagiat pe cineva? pentru ca folositi cuvinte grele: infractor, mascarici, minciuna, frauda…
  Insasi faptul ca se face atata caz de el e un mod de a-i face si mai mult reclama… dupa cum probabil stiti, nu exista reclama negativa…
  motivul pt care am lasat comentariul e pt ca vrem sa mai auzim si alte pareri… poate stie cineva despre ce e vorba… poate face cineva lumina…

 4. 5
  Amazoana spune:

  Sorin Cerin, acest infractor al literaturii române, acest măscărici care şi-a fabricat opera prin fraudă, minciună şi critici lacomi, a reuşit perfomanţa, cu ceva timp în urmă, să îşi creeze singur 36 de clone pe AMAZON şi să se voteze singur de 36 de ori, cu 5 stele fiecare vot, depăşind topul celor mai apreciate opere vândute pe AMAZON şi pe internet. Dacă veţi analiza numele fictive ale persoanelor care comentează, veţi observa că niciuna nu are mai mult de un comentariu, lăsat, evident, la SORIN CERIN. Nicio persoană nu are biografie, adresă exactă, fotografie, sunt CLONELE ACESTUI INFRACTOR NEMERNIC CARE ŞI-A PUBLICAT OPERA PE BANI GREI LA EDITURI SELF-PUBLISHING: http://www.amazon.ca/Destiny-Sorin-Cerin/dp/0595306985/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1298657028&sr=8-1 Să afle toată presa românească MINCIUNA ACESTUI MĂSCĂRICI AL LITERATURII ROMÂNE CARE, DUPĂ CE A VĂZUT CĂ NU-L BAGĂ NIMENI ÎN SEAMĂ ÎN ROMANIA, IN AFARA DE ACADEMICIENII SI CRITICII PLATITI CU DOLAREI, INCEARCA SA INVADEZE AMAZON CU PROSTIILE SALE. ACELEASI CLONE DE PE AMAZON, SORIN CERIN LE-A FOLOSIT PE CITATEPEDIA, CITATE ISTETE, WIKIPEDIA SI TOATE SITURILE UNDE SUNT COMENTARII ANONIME SI VOTURI CARE NU LE VERIFICA APROAPE NIMENI. SORIN CERIN A FOST PRINS CU MINCIUNA PE CITATEPEDIA DE LUCIAN VELEA SI PE WIKIPEDIA DE BOGDAN STANCESCU, SI TE ATUNCI, ASEMENEA UNUI DEREGLAT PSIHIC, INCEARCA SA MUSAMALIZEZE SITUATIA SI SA SPUNA CA TOTI CEILALTI AU CEVA CU EL. MAI NOU, SE LAUDA CA A PUBLICAT PE AMAZON, O REALIZARE NEINSEMNATA, TINAND CONT CA LUCRARILE SALE SUNT SELF-PUBLISHING, DECI SUNT FACUTE PE BANII SAI, SI SUNT PUBLICATE LA EDITURI SELF-PUBLISHING, DE GENUL IUNIVERSE, CARE PUBLICA NUMAI PE BANI GREI. CAND SORIN CERIN VA FI PUBLICAT LA EDITURI MARI DIN AMERICA SI FRANTA, CAND VA FI CRITICAT SE SOMITATI ALE CULTURII NATINALE SI UNIVERSALE, ATUNCI POATE II VA FI IERTATA PARANOIA SI VA FI LUAT IN SERIOS. SA VADA TOATA LUMEA CINE ESTE ACEST MASCARICI.

 5. 4
  dragu daniel silviu spune:

  DRAGOSTEA ESTE ACEA PARTE DIN TINE CARE TE TINE PE LOC LA NECAZ SI BUCURIE,EA ITI DA CURAJ SA MERGI MAI DEPARTE SAU SA FII RANIT,ODATA CU EA VIATA TRECE SI TREBUIE SA O TRAIESTI DIN PLIN,DRAGOSTEA E ACEL PUNCT DIN TINE CARE NU-TI DA PACE NICIODATA CAND TE GANDESTI LA O ANUMITA PERSOANA SI UNEORI ESTI IN STARE SA FACI ORICE PENTRU A ATINGE ACEL PUNCT

 6. 3
 7. 2
  Liviu Marin spune:

  Sursa de unde am copiat citatele respective este Citate Isteţe la adresa:http://www.citateistete.ro/2008/10/04/citate-sorin-cerin/
  Recunosc ca nici eu nu auzisem de acest scriitor dar odată ce l-am descoperit m-a captivat.

 8. 1
  admin site spune:

  Multumim pentru materialul deosebit de valoros postat aici. Daca selectia de citate nu-ti apartine, ar fi fost indicat sa precizezi sursa. Asa e etic! Spun asta pentru ca am fost si noi victime ale furtului pe Internet si nu vrem sa cadem in aceeasi greseala.
  Mi-a placut mult acest scriitor de care – marturisesc sincer – nu auzisem pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.