Joaquin Cortes – Flamenco

Folclor international

Joaquin Cortes – Flamenco

muzica populara din alte tari

Flamenco este atat un gen muzical, cat si un dans caracteristic ce ingemănează o complexă si straveche traditie muzicala si culturala. Este originar din Andaluzia, provincie autonomă a Spaniei. Flamenco se cântă si se danseaza mai ales in comunitatile tiganilor spanioli, dar in ultimul timp acest gen muzical si dans specific s-a bucurat de o mare popularitate si apreciere internationala.

Joaquin Cortes este un dansator de balet si flamenco din Spania, de origine Romani (tigan). Inca de la varsta frageda a fost atras de arta dansului. Odata cu mutarea familiei sale in Madrid se apuca serios de studiul dansului, fiind ulterior acceptat in ansamblul national de balet al Spaniei . Sustine reprezentatii pe scene prestigioase ale lumii, interpreteaza cateva roluri in filme, bucurandu-se de un renume international.

Folclor international

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de admin
Categorie: Folclor international

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.