Enigma – Push the Limits

Muzica sensual-erotica

Enigma – Push the Limits

muzica senzuala si erotica

Enigma este o formatie de muzică electronică, infiintată in 1990, care imbină in muzica sa elemente de house, ambientală si new age cu cântul gregorian. Forta motrice din spatele formatiei este românul Michael Creţu, care – in afara proiectului Enigma – a colaborat de-a lungul carierei sale cu numerosi alti artisti, interpreti si producători.

Unul din scopurile proiectului Enigma era acela de a oferi o muzică diferită de ceea ce se auzise până atunci. Modelul a fost unul de succes si a fost preluat si imitat de alte formatii. Acest fapt l-a obligat pe Michael Creţu sa se reinventeze continuu, „ sa forteze limitele”, căutând noi directii muzicale, pentru a-i depăsi pe imitatori.

Eterică, surprinzătoare si romantică, muzica formatiei Enigma stimulează imaginatia, incită simturile si creează o atmosferă plină de mister.

Enigma – Push the Limits – videoclip

Enigma – Push the Limits (Lyrics)

Basic instincts, social life.
Paradoxes side by side

Dont submit to stupid rules
Be yourself and not a fool.
Dont accept average habits
Open your heart and push the limits.

Open your heart (echoes)
And push the limits (echoes)

Muzica sensual-erotica

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de admin
Categorie: Muzica sensual-erotica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.