Pentru printesa inimii mele – Declaratie de dragoste de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor

Pentru printesa inimii mele

Declaratie de dragoste de Ziua Indragostitilor

Nu pot explica alchimia iubirii, acea magie care m-a cuprins si m-a facut sa te privesc ca pe o floare rara, care infloreste doar o singura data in viata. Doar pentru mine… Tu ai aruncat o punte peste abisul singuratatii mele si sufletul meu nu mai este gol si pustiu ca inainte, caci ma simt implinit prin iubirea ce ne leaga.

Chipul tau, oglindindu-se in privirea mea, se transfigureaza. Ochii tai cuminti, ce ma invaluie cu caldura lor, sunt pentru mine ferestre deschise spre eternitate.

Fara iubirea ce ne uneste, lumea n-ar mai fi pentru mine un miracol. Zorii trezirii in bratele tale nu ar mai fi redesteptare la viata. Noaptea nu ar mai fi marele sanctuar al dragostei…

Astazi, de Ziua Indragostitilor, ma imaginez impreuna cu tine privind stelele… Si mergand alaturi, mana in mana, pe o Cale Lactee spre spatiul fara sfarsit in care sufletul isi poate deschide larg aripile…

La multi ani de Ziua Indragostitilor, printesa inimii mele!

Ziua Indragostitilor

de admin
Categorie: Ziua Indragostitilor

Un răspuns la Pentru printesa inimii mele – Declaratie de dragoste de Ziua Indragostitilor

  1. 1
    myky's:X spune:

    Preaa AdevX:X:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.