Rammstein – Engel

Muzica gothic/ power/ symphonic metal

Rammstein – Engel

muzica heavy metal

Rammstein – formaţie germană infiintata în 1994, cu un stil propriu muzical, pe care ei l-au numit Tanz-Metall (Dance Metal) ce cuprinde elemente de industrial metal, muzică electronică, German hard rock şi heavy metal.

Textele pieselor sunt in limba germana, care – in opinia unora – este potrivita muzicii metal, datorita duritatii ei. Sunt de remarcat versurile pieselor care contin adesea cuvinte si expresii care pot fi interpretate in mai multe sensuri, creind in mod intentionat ambiguitati. Melodiile trupei Rammstein au fost preluate drept cover-uri de către alte formatii.

Rammstein se remarca prin muzica lor energică si prin spectacolele ce abunda in efecte pirotehnice si costumatii neconventionale, şocând audienta. Dar toata nebunia de pe scena este creata in mod deliberat si adesea umorul este impins pana la extrem.

„Trebuie ştiut că 99% dintre oameni nu ne înţeleg versurile aşa că trebuie să intervii cu ceva ca să menţii show-ul (…) Ne place să avem spectacole, să ne jucăm cu focul. Avem simţul umorului. Râdem de ceea ce facem, ne distrăm…dar (…) luăm muzica şi versurile în serios. Este o combinaţie de umor, teatru şi cultura noastră Est-Germană!” – afirma unul din componentii trupei.

Parerile despre trupa Rammstein sunt controversate si nu de putine ori ei au fost vehement criticati de aparatorii moralei intrucat le place sa exagereze, sa impinga lucrurile la limita. Provocarea pe care o lanseaza Rammstein tine de modul lor de a se face cunoscuti, controversele legate de imaginea lor facand sa creasca receptivitatea publicului.

Albume: Herzeleid (1995), Sehnsucht (1997), Mutter (2001), Reise, Reise (2004), Rosenrot (2005) si Liebe ist für alle da (2009).

Rammstein – Engel

Rammstein – Engel (Lyrics)

Wer zu Lebzeit gut auf Erden
wird nach dem Tod ein Engel werden
den Blick Ògen Himmel fragst du dann
warum man sie nicht sehen kann

erst wenn die Wolken schlafengehn
kann man uns am Himmel sehn
wir haben Angst und sind allein
Gott weiss ich will kein Engel sein

Sie leben hinterm Horizont
getrennt von uns unendlich weit
sie mussen sich an Sterne krallen (ganz fest)
damit sie nicht vom Himmel fallen

erst wenn die Wolken schlafengehn
kann man uns am Himmel sehn
wir haben Angst und sind allein
Gott weiss ich will kein Engel sein

English translate: Angel

Live in virtue, no desire
In the grave an angel’s choir
You look to heaven and wonder why
No one can see them in the sky

Just as the clouds have gone to sleep
Angels can be seen in heavens keep
Alone in fear they question why
Goddamn not an angel when I die

Angels live, they never die
Apart from us, behind the sky
They’re fading souls who’ve turned to ice
So ashen white in paradise

Just as the clouds have gone to sleep
Angels can be seen in heavens keep
Alone in fear they question why
God damn not an angel when I die

Muzica gothic/ power/ symphonic metal

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de admin
Categorie: Muzica gothic/ power/ symphonic metal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.