Apocalyptica – Path

Muzica gothic/ power/ symphonic metal

Apocalyptica – Path

muzica heavy metal

Apocalyptica – formaţie finlandeză de rock, înfiinţată în 1993. Initial, mare parte din piesele interpretate au fost preluate din repertoriul altor trupe, in special Metallica. Ulterior, Apocalyptica a lansat si compozitii proprii care s-au bucurat de un deosebit succes, dovada fiind cele peste 3 milioane de albume vandute pana in prezent si aproape 1000 de concerte sustinute in 50 de tari.

Trupa este compusa din 4 violoncelisti, care reinventeaza acest instrument propriu muzicii culte, adaptandu-l specificului muzicii rock intr-o maniera originala. In 2002, formatiei i se alatura si un baterist.

De-a lungul carierei sale muzicale, Apocalyptica a colaborat cu numerosi interpreti si trupe de rock. Piesele interpretate de Apocalyptica contin elemente de muzica clasica si neo-clasica, thrash metal şi metal simfonic.

Apocalyptica – Path

Muzica gothic/ power/ symphonic metal

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de admin
Categorie: Muzica gothic/ power/ symphonic metal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

sprang-propitiable

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.