Reguli de viata

Sfaturi in dragoste

Reguli de viata

Sursa:www.youtube.com

Renuntati la resentimentele voastre, nu mai pastrati niciunul, deoarece sunt ca niste otrăvuri: polueaza orice relatie, chiar si pe cea mai importanta – relatia cu noi insine…

Nu mai pastrati atatea acuzatii, reprosuri sau critici deşarte si nu vă mai hraniti suferintele.

Invatati sa nu vă mai descalificati, sa nu vă mai victimizati, renuntati la placerile usoare de a vă plânge si a regreta mereu.

Indrazniti sa va ascultati pe voi insivă, respectând ceea ce sunteti. Este singura cale pentru a intâlni ceea ce este mai bun in voi.

Asigurati-va gasind sprijin in ceea ce este mai bun in voi si in celălalt, daca este vorba de cineva apropiat.

sfaturi in dragoste

Incurajati-va recunoscandu-va propria valoare.

Dintre nevoia de afirmare si nevoia de aprobare, uitati-o pe aceasta din urmă.

Traiti in prezent. Toată eternitatea poate incolţi intr-un singur moment.

Deveniti coautor al relatiilor voastre, acceptând alternativele pe care le poate oferi singurătatea si pe cele – mai imprevizibile – pe care le oferă intâlnirea cu celălalt.

Veti deveni astfel cel mai bun discipol al propriei voastre vieti.

Iubiti-va atât de mult cât este posibil si chiar putin mai mult când este nevoie.

Veti insufleti astfel mai mult existenta voastra si veti avea mai multa vitalitate.

Asumati-va obligatia de a va respecta si riscul de a va iubi!

Sfaturi in dragoste

de admin
Categorie: Sfaturi in dragoste

7 răspunsuri la Reguli de viata

 1. 7
  carla spune:

  f adev… imi place

 2. 6
  ginny spune:

  lucrurile astea le stim cu totii, uneori instinctiv… Problema vine cand trebuie sa le punem in practica… Aici e mai greu… E ca atunci cand nu te poti abtine sa mananci o ptrajitura delicioasa, desi stii ca ingrasa… Un esec spre exemplu te poate da peste cap… te poate face sa-ti pierzi complet increderea in tine… Dar am observat ca norocul tine cu cei curajosi si perseverenti… si succesul trage la cei care nu se indoiesc de reusita, oricate piedici li s-ar pune…

 3. 5
  ginny spune:

  Sa credem in noi, e un lucru foarte important. E o conditie a succesului. Toate sfaturile astea de viata sunt valabile si cand e vorba de dragoste…

 4. 4
  ginny spune:

  Foarte adevarat! Doar traind in armonie cu noi insine putem crea relatii armonioase cu alte persoane din jur. Doar respectandu-ne pe noi putem astepta ca si ceilalti sa ne respecte. Doar daca ne iubim pe noi putem aspira la iubirea unei alte persoane.

 5. 3
  ginny spune:

  Altfel spus, sa cultivam gandirea pozitiva. Sa luam si sa retinem din viata doar ce e mai bun. Si mai ales sa ne bucuram de ceea ce ne ofera viata, lasand deoparte lucrurile care ne fac nefericiti. O stare buna de spirit atrage evenimente placute, o stare rea e semn ca nu suntem pe drumul cel bun, cu cat vom pastra mai mult aceasta stare atat cu mai mult ni se pot intampla lucruri neplacute.

 6. 2
  Bogdan spune:

  foarte frumos clipul, textele si muzica

 7. 1
  bebe spune:

  f.tare.am sa tin minte toate sfaturile…desi oricum ma iubesc:P:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.