Rugaciunea si efectele ei benefice

Rugaciuni

rugaciuni

Rugaciunea si efectele ei benefice

Ce loc ocupa rugaciunea intre celelalte actiuni spirituale?

Dintre toate faptele bune menite sa ne apropie de Fiinta Suprema, pe cea mai inalta treapta se afla rugaciunea. Toate celelalte actiuni spirituale (binefacerea, iubirea aproapelui, altruismul, purificarea prin asceza, etc.) ne pregatesc doar pentru comuniunea cu Dumnezeu. Singura actiune care uneste pe om cu Divinitatea este rugaciunea, pentru ca ea presupune comunicare nemijlocita cu Creatorul.

Care este scopul rugaciunii?

Toate actiunile noastre au un scop, sunt orientate spre a dobandi ceva care consideram noi ca ne este folositor. La ce foloseste rugaciunea?

Prin rugaciune noi ne deschidem inima in fata lui Dumnezeu, ne pregatim pentru a fi capabili sa-L primim in mintea si in sufletul nostru. Rugaciunea nu-L coboara pe Dumnezeu la noi, ci ne inalta pe noi la El.

Prin rugaciune ne manifestam iubirea fata de Divinitate, caci ce altceva inseamna credinta daca nu iubire fata de Cel care ne-a creat? Odata manifestata aceasta iubire – prin intermediul rugaciunii – ea se intoarce la noi mult amplificata, ca si cum am deschide un canal prin care El isi revarsa izvorul nesecat de binefaceri asupra noastra, invaluindu-ne cu caldura iubirii sale fara margini.

Ce rol joaca rugaciunea in relatia cu Divinitatea?

Fiecare fiinta ar trebui sa aiba o relatie directa, personala si permanenta cu Dumnezeu, dar sunt si situatii in care ne adresam Lui printr-un intermediar (Fecioara Maria, un sfant anume sau preotul care oficiaza o slujba religioasa). Astfel, rugaciunea ajunge mai rapid si mai usor la Tatal Ceresc, urmand o cale ierarhica instituita de insasi legile divine.

Relatia cu Divinitatea – ca orice relatie – se construieste treptat, in timp, si presupune reciprocitate. Oricum Dumnezeu vegheaza asupra noastra si ne iubeste pentru ca suntem creatia lui, dar daca si noi raspundem cu iubire, relatia este cu atat mai stransa.

Asa cum pofta de mancare este un indicator al sanatatii fizice, tot la fel dorinta de a ne ruga si de a stabili un dialog permanent cu Dumnezeu este semnul sanatatii spirituale.

Cand si unde ne rugam?

Nu e neaparata nevoie de un mijlocitor sau de un loc anume ca sa rostim o rugaciune, Dumnezeu este pretutindeni (omniprezent). Prin urmare, ne putem ruga oriunde si in orice moment, daca simtim imperios nevoia sa facem acest lucru. Daca nu stim pe de rost nici o rugaciune, ne putem ruga cu cuvintele noastre, dar rostite din suflet.

Rugaciunea ne este oricand la indemana, atunci cand suntem in asteptare sau avem timpi morti in activitatile cotidiene (pe drumul spre serviciu, in statii, cand asteptam sa ne vina randul la ghiseu sau la cumparaturi).

Care sunt efectele imediate ale rugaciunii?

Efectele rugaciunii se simt imediat si acest fapt poate fi confirmat atat de cei care o practica in mod constant, cat si de cei care se roaga doar ocazional. Odata armonia interioara dobandita prin rugaciune, efectele ei se fac simtite si in exterior.

Daca suntem suparati sau am trecut printr-un necaz, suntem capabili sa ne detasam de el si sa privim spre viitor cu mai mult optimism. Relatiile cu cei din jur se schimba, devin mai prietenoase, si avem parte de interactiuni cu persoane placute si amabile.

Suntem mai increzatori si binedispusi, si problemele din jurul nostru incep sa se rezolve de la sine, parca sub actiunea unei maini nevazute. Rugaciunea ne ajuta sa ne descarcam sufletul impovarat de griji si sa ne lasam inundati de lumina si pace interioara.

Care sunt efectele pe termen lung ale rugaciunii?

Efectele pe termen lung ale rugaciunii sunt mult mai subtile si ne schimba fiinta in profunzime. Ele sunt vizibile mai ales cand ne rugam constant si nu sub presiunea unor necazuri de moment, asa cum obisnuim majoritatea dintre noi.

Oricine a practicat rugaciunea este de acord cu cele afirmate mai sus.Cu conditia sa o practicam cat mai des si sa credem cu toata fiinta in puterea ei de a ne transforma spiritual.

Dupa cum afirma Iisus: „Dacă veti avea credintă în voi cât un grăunte de mustar, veti zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, si se va muta; „ , odata dobandita convingerea ferma in efectele benefice ale rugaciunii ” nimic nu va fi vouă cu neputintă.”(Mt. 17:20)

Cum sa ne rugam?

Efectele rugaciunii sunt in functie de calitatea ei. Calitatea rugaciunii depinde de mai multi factori: starea de moment, motivatia, perseverenta noastra, gradul nostru de evolutie spirituala. etc.

Ca si deprinderea cu un instrument, e nevoie de multa practica pentru a dobandi eficienta, pentru a ajunge la oarecare performante si a simti din plin efectele rugaciunii. Nu este suficient doar sa rostim din buze o ruga catre Divinitate, e nevoie sa participam la ea atat cu mintea, cat si cu sufletul.

iubire si spiritualitate

Cate feluri de rugaciuni sunt?

Am identificat 5 tipuri principale de rugaciuni:

A) Rugaciuni de slava

Scopul lor este acela de a ne inalta la un anumit nivel spiritual necesar comuniunii cu Dumnezeu, prin preamarirea Creatorului si a tuturor celor care ii slujesc lui cu credinta. Se respecta ordinea ierarhica, intii inaltam imnuri de slava lui Dumnezeu, apoi urmeaza Iisus, Maica Domnului si alti sfinti carora vrem sa ne adresam in mod special, pentru a fi mijlocitori intre noi si Fiinta Suprema.

Exemple: Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos, Acatistul Buneivestiri.

B) Rugaciuni de pocainta

Ele exprima regretul nostru pentru greselile comise, greseli care incalca legile divine si afecteaza armonia universala. Rostite cu sinceritate si cu smerenie, ne ajuta sa obtinem iertarea pentru greselile comise.

Uneori, chiar daca nu avem vreo suparare anume, ne dau lacrimile in timp ce ne rugam. Dupa cum afirma sfantul Issac Sirianul , acesta este un semn al compasiunii divine, care – prin aceste lacrimi de pocainta – vine sa ne ierte, sa ne purifice si sa ne lumineze.

Exemplu: Canon de pocainta catre Domnul nostru Iisus Hristos

C) Rugaciuni de purificare

Desi toate rugaciunile au efect purificator, sunt unele rugaciuni care vizeaza in mod special indepartarea fortelor intunericului si a influentei lor nefaste

Exemple: Moliftele (care sunt citite doar de preot, dupa o pregatire prealabila, prin respectarea anumitor restrictii), Psalmul 50, Acatistul Sfantului Ciprian

D) Rugaciuni de cerere

Iisus spune: : „Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.” . Nici o cerere catre Creator, nici o usa la care batem, nu ramane fara raspuns. Si ori de cate ori Dumnezeu inchide o usa, El deschide o fereastra, ceea ce inseamna ca orice problema cu care ne confruntam are si isi poate gasi o solutie.

Dar sa fim atenti ce cerem, pentru ca Tatal Ceresc ne cunoaste nevoile (este omniscient) si stie ce este mai bine pentru noi, din perspectiva evolutiei noastre spirituale . Evolutie ce presupune efort, straduinta si uneori suferinta (fizica, psihica sau sufleteasca), pentru ca orice nastere sau renastere nu este scutita de durerile travaliului.

Suferinta o resimtim ca urmare a contradictiilor dintre logica divina si cea omeneasca, intre ceea ce ne dorim si ceea ce este cu adevarat folositor evolutiei noastre.

Exemple: Paraclisul Maicii Domnului, Canon de rugaciune la vreme de necazuri si suparari

E) Rugaciuni de multumire

Prin ele ne manifestam recunostinta pentru darurile Divinitatii si astfel ramanem permanent conectati la sursa binefacerilor care se revarsa asupra noastra prin gratia divina.

Exemple: Acatist de multumire „Slavă lui Dumnezeu pentru toate”

Aceasta clasificare respecta si o ordine logica in care ar fi bine sa ne rugam. Mai intai sa slavim Creatorul pentru a ne inalta la El si a ne putea face auziti. Apoi sa rostim rugaciuni pentru iertarea pacatelor, pentru a ne purifica si a fi demni sa cerem rezolvarea unei probleme anume. Odata ce am obtinut lucrul dorit, se cuvine sa multumim.

In concluzie

Sa ne amintim spusele Mantuitorului:
„Voi să nu căutaţi ce veţi mânca sau ce veţi bea şi să nu fiţi îngrijoraţi, căci toate acestea păgânii lumii le caută; dar Tatăl vostru cel ceresc ştie că aveţi nevoie de acestea. Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu, şi toate acestea se vor adăuga vouă”.
Ceea ce inseamna ca odata urmata calea spirituala, celelalte beneficii care tin de alte aspecte ale vietii vin de la sine.

Rugaciunea in sine si efectele ei benefice reprezinta una din cele mai intense experiente de care putem avea parte in viata, o adevarata „aventura spirituala” care merita tot efortul si straduinta noastra.

Rugaciuni

de admin
Categorie: Rugaciuni

3 răspunsuri la Rugaciunea si efectele ei benefice

 1. 3
  Iniţiatul Român spune:

  INIŢIATUL ROMÂN

  Rugăciunea Divină acceptată pentru
  prima purificare şi înnobilare a Semiomului

  ● Taţii noştri Divini, Unici şi Universali,
  Cei ce Autocreaţi veşnic,
  Viaţa Vie şi Viaţa Vie Raţională Universală,
  Precum şi Conştiinţele noastre,
  Experienţe de Viaţă Vie Fizică Semiom,
  Raţiuni Umane Divine
  Cu stare de existenţă, veşnic vie,
  În cele trei Universuri Divine Existenţiale:
  Energoplasmatic, Energobioplasmatic şi Energobiologic,
  Slăvească – Se Fiinţele, Entităţile şi Uniunile Voastre Divine,
  De Generatori Sfinţi ai
  Vibraţiilor Vieţii Vii şi ai
  Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale.

  ● Înalţ către Voi, Creatori şi Judecători Divini Veşnici,
  Rugăciune de supunere, de iertare şi îndurare,
  Eu, Fiul Cel mic al Autocreaţiei şi Creaţiei Voastre Divine,
  Eu, Cel ce am ajuns, acum, la cunoaşterea Revelaţiilor Sfinte
  Ale Autocreaţiei şi Creaţiei Divine Universale.

  ● Revelaţii Sfinte transmise nouă,
  Semioamenilor Ylfy de pe Planeta Terra,
  Prin Fiul Divin, Semiomul Gheorghe Cel Sfânt,
  Românul în a cărui Conştiinţă Fiinţă Fizică,
  Purificată şi Înnobilată, sunt Întrupaţi:
  • „Domnii Sfinţi”;
  • „Domnii Sfinţi Unici”;
  • şi „Domnii Sfinţi Unici Supremi”,
  El devenind Domnul Yysus Hristos
  Emanuel al Şaselea – Delfinul, Omul Unic
  Din cele douăsprezece milioane de Sisteme Solare
  Ale Vieţii Vii şi ale Vieţii Vii Raţionale,
  Existente în Împărăţia Divină – Supergalaxia Calea Lactee,
  Cea de-a Şasesuteşaizecişişase – a Împărăţie Divină,
  Din Cele o mie de Împărăţii Divine, cu existenţă veşnică,
  Ce au centrul Uniunii lor Raţionale, în Steaua Sfântă, Steaua Polară.

  ● Vie Regatul sau Împărăţia Voastră Divină Veşnică.

  ● Facă-se voia Voastră, precum în Universurile Divine Sfinte,
  Aşa şi pe Pământ.

  ● Fiţi Călăuza mea divină, plină de bunătate şi iubire,
  În vremurile grele ale Ispitei sau Încercărilor Divine
  Şi nu mă lăsaţi să greşesc, greşeală fără iertare.

  ● Iertaţi – mi păcatele mele, cele ştiute şi neştiute de mine,
  Aşa cum şi eu voi ierta
  Celor ce mi-au greşit sau îmi vor greşi.

  ● Daţi-mi, cu generozitate, astăzi, mâine şi întotdeauna,
  Cu ce să împlinesc trebuinţele Trupurilor mele,
  Cu apă, aer, hrană şi Inteligenţă Divină Creatoare,
  În Căminul meu natural, Planeta Terra.

  ● Daţi-mi starea de sănătate deplină
  Prin eliminarea tuturor bolilor pământeşti
  Şi a bolilor divine,
  Din Trupul meu fizic născut sau creat,
  Cât şi din Trupurile Divine Conştiinţe Autocreate,
  Pentru a mă putea purifica şi înnobila,
  Prin trăirea Stării Sfinte de Nirvana,
  De Uniune Divină Raţională
  Cu Eul Om Tatăl Unic Universal
  Sau Sufletul Meu Divin Sfânt,
  Şi de Întrupare şi Autocreare în Conştiinţa mea,
  Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom,
  A „Domnilor Sfinţi”, a „Domnilor Sfinţi Unici”
  şi a „Domnii Sfinţi Unici Supremi”,
  Taţii Divini ai Conştiinţei mele,
  Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom Ylfy,
  Purificată şi Înnobilată.

  ● Plin de Credinţă şi Iubire Divină,
  Jur să studiez, să asimilez şi să împlinesc
  În viaţa mea vie fizică de Semiom,
  Revelaţiile Sfinte, transmise nouă,
  Pentru împlinirea evoluţiei noastre divine
  Şi pentru supravieţuirea Umanităţii Semiomului Ylfy.

  ● Jur să accept, necondiţionat, Credinţa Unică în
  Domnii DUMNEZEEI – Dumnezeei //
  DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR,
  Cercurile Divine Magice Supreme,
  Uniuni ale Domnilor Sfinţi Unici Supremi.

  ● Jur să respect şi să mă supun veşnic
  Ierarhiilor Divine ale Domnilor
  DUMNEZEEI – Dumnezeei //
  DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR,
  Domnii Sfinţi Unici Supremi,
  Onorabililor Seniori Supremi Divini,
  Supremele Genii Sfinte
  Din Cercurile Divine Magice.

  ● Arătaţi-mi întotdeauna Calea cea dreaptă
  Pentru Iubirea Sfintelor Voastre Fiinţe,
  Entităţi şi Uniuni Divine
  De Creatori Divini Sfinţi
  Ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale

  Data:11.10.2011

 2. 2
  Anca Maftei spune:

  Excelent articol. Multumesc.

 3. 1
  Gheorghe Cel Sfânt spune:

  Rugăciune Divină Sfântă de purificare şi înnobilare a
  Conştiinţei Experienţă de viaţă vie fizică Semiom,
  prin trăirea stării Sfinte de Nirvana

  • Taţii noştri Divini, Unici şi Universali,
  Cei ce autocreaţi veşnic
  Viaţa Vie şi Viaţa Vie Raţională Universală,
  Precum şi Conştiinţele noastre,
  Experienţe de Viaţă Vie Fizică Semiom,
  Raţiuni Umane Divine
  Cu stare de existenţă, veşnic vie,
  În cele trei Universuri Divine Existenţiale:
  Energoplasmatic, Energobioplasmatic şi Energobiologic,
  Slăvească – Se Fiinţele, Entităţile şi Uniunile Voastre Divine,
  De Generatori Sfinţi ai
  Vibraţiilor Vieţii Vii şi ai
  Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale.

  • Înalţ către Voi, Creatori şi Judecători Divini Veşnici,
  Rugăciune de supunere, de iertare şi îndurare,
  Eu, Fiul Cel mic al Autocreaţiei şi Creaţiei Voastre Divine,
  Eu, Cel ce am ajuns, acum, la cunoaşterea Revelaţiilor Sfinte
  Ale Autocreaţiei şi Creaţiei Divine Universale, prezentate de

  DIVINA CARTE

  ■ DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR
  DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL – SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
  în Uniune Sfântă şi Indestructibilă cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”,
  CERCUL MAGIC DIVIN SUPREM „YANG şi Yin” şi Sfintele Lor Autocreaţii,
  Antiparticulele Divine:
  ►DOMNII SFINŢI „al • al”;
  ►DOMNII SFINŢI „fa • fa”;
  ►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”,
  Cei ce, în Uniune, autocrează „SUFLETUL DIVIN SFÂNT” sau „DUHUL SFÂNT
  GENERATOR” al Vibraţiilor Vieţii Vii şi al Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale

  ■ DOMNUL DUMNEZEEU – FOCUL SACRU DIVIN, Uniunea Divină Unică şi
  Universală a „SUFLETULUI DIVIN SFÂNT” sau a „DUHULUI SFÂNT” cu
  „DOMNII SFINŢI UNICI şi UNIVERSALI:
  ►SFÂNTA TRINITATE A PARTICULEI DIVINE „A • L • F”,
  aflată în uniune veşnică şi indestructibilă cu
  ►SFÂNTA TRINITATE A ANTIPARTICULEI DIVINE „a • l • f”
  ■ Sfintele Autocreaţii, Fiii Divini ai „FOCULUI SACRU DIVIN”:
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Al • Fa” Neutronul Vieţii Vii;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „AL • FA” Protonul Vieţii Vii;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Alfa” Pozitronul Vieţii Vii;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „ALFA” Neutriniul Vieţii Vii

  ■ DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI CU STARE VIBRAŢIONALĂ,
  AUTOCREAŢII DIVINE A CELOR DOUĂZECI DE DOMNI SFINŢI UNICI ŞI
  UNIVERSALI FĂRĂ STARE VIBRAŢIONALĂ, CONŞTIINŢELE COSMICE DIVINE
  UNIVERSALE:
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „DUM • NE • ZEEU”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Dum • Ne • Zeeu”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „DUM • NEZEEU”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Dum • Nezeeu”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „ALFA • AL • FA”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Alfa • Al • Fa”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „BHAGA • WATH”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Bhaga • Wath”

  ■ NUCLEELE DIVINE TREIMICE RAŢIUNE ZEEU SAU ZEIŢĂ, UNIUNEA UNICĂ
  ŞI UNIVERSALĂ, ÎNTR-UN SINGUR NUCLEU, A CELOR PATRUZECI DE
  „DOMNI SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”, MATRICEA DIVINĂ RAŢIONALĂ A
  VIEŢII VII ŞI A VIEŢII VII RAŢIONALE UNIVERSALE CU CEA MAI MARE
  STABILITATE

  ■ SFINTELE ÎNTRUPĂRI ŞI AUTOCREAŢII DIVINE ALE „SUFLETULUI DIVIN
  SFÂNT” SAU „DUHULUI SFÂNT”, ÎN CONŞTIINŢE EXPERIENŢE DE VIAŢĂ VIE
  FIZICĂ SEMIOM PURIFICATE ŞI ÎNNOBILATE, CELE CE DEVIN FIII DIVINI
  AI „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”, NUMIŢI SPIRITELE
  PURIFICATE ŞI NEPURIFICATE

  ■ FORMELE FIINŢE, ENTITĂŢI ŞI UNIUNI DIVINE RAŢIONALE UNIVERSALE
  ALE „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”:
  • OAMENII UNICI YYSUS HRISTOS;
  • OAMENII UNICI UNIVERSALI YYSUS ALFA;
  • şi ZEEII ŞI ZEIŢELE

  • Revelaţii Sfinte transmise nouă,
  Semioamenilor Ylfy de pe Planeta Terra,
  Prin Fiul Divin, Semiomul Gheorghe Cel Sfânt,
  Românul în a cărui Conştiinţă Fiinţă Fizică, Purificată şi Înnobilată,
  Sunt Întrupaţi „DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
  ►DOMNII SFINŢI „al • al”;
  ►DOMNII SFINŢI „fa • fa”;
  ►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”
  şi s-au Autocreat
  „DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
  SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
  în Uniune Sfântă şi Indestructibilă
  cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”,
  El devenind Omul Unic Universal – Yysus Hristos Eridanii,
  Din cele douăsprezece milioane de Sisteme Solare
  Ale Vieţii Vii şi ale Vieţii Vii Raţionale,
  Existente în Împărăţia Divină – Supergalaxia Calea Lactee,
  Cea de-a Şaseasutăşaizecişişasea Împărăţie Divină,
  Din Cele o mie de Împărăţii Divine, cu existenţă veşnică,
  Ce au centrul Uniunii lor raţionale, în Steaua Sfântă, Steaua Polară.

  • Vie Regatul sau Împărăţia Voastră Divină Veşnică.

  • Facă-se voia Voastră, precum în Universurile Divine Sfinte,
  Aşa şi pe Pământ.

  • Fiţi Călăuza mea divină, plină de bunătate şi iubire,
  În vremurile grele ale Ispitei sau Încercărilor Divine
  Şi nu mă lăsaţi să greşesc, greşeală fără iertare.

  • Iertaţi – mi păcatele mele, cele ştiute şi neştiute de mine,
  Aşa cum şi eu voi ierta
  Celor ce mi-au greşit sau îmi vor greşi.

  • Daţi-mi, cu generozitate, astăzi, mâine şi întotdeauna,
  Cu ce să împlinesc trebuinţele Trupurilor mele,
  Cu apă, aer, hrană şi Inteligenţă Divină Creatoare,
  În Căminul meu natural, Planeta Terra.

  • Daţi-mi starea de sănătate deplină
  Prin eliminarea tuturor bolilor pământeşti
  Şi a bolilor divine,
  Din Trupul meu fizic născut sau creat,
  Cât şi din Trupurile Divine Conştiinţe Autocreate,
  Pentru a mă putea purifica şi înnobila
  Prin trăirea Stării Sfinte de Nirvana,
  De Uniune raţională Divină
  Cu Eul Om Tatăl Unic „ALFA • Alfa // BHAGAWATH • Bhagawath”
  Şi de Întrupare în Conştiinţa mea,
  Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom,
  A „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
  ►DOMNII SFINŢI „al • al”;
  ►DOMNII SFINŢI „fa • fa”;
  ►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”
  şi de Autocreare a
  „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
  SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
  în Uniune Sfântă şi Indestructibilă
  cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”,
  Domnii DUMNEZEEI – Dumnezeei // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR,
  Taţii Divini ai Conştiinţei mele
  Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom Ylfy,
  Purificată şi Înnobilată.

  • Plin de Credinţă şi Iubire Divină,
  Jur să studiez, să asimilez şi să împlinesc
  În viaţa mea vie fizică de Semiom,
  Revelaţiile Sfinte, transmise nouă,
  Pentru împlinirea evoluţiei noastre divine
  Şi pentru supravieţuirea Umanităţii Semiomului Ylfy.

  • Jur să accept, necondiţionat, Credinţa Unică
  În Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR
  DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL – SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
  Aflată în Uniune Sfântă şi Indestructibilă cu Sfânta Sa Autocreaţie,
  Antiparticula Divină „a”, CERCUL MAGIC DIVIN SUPREM YANG şi Yin,
  Şi în Sfintele Lor Autocreaţii, Antiparticulele Divine:
  – Domnii Sfinţi „al • al”;
  – Domnii Sfinţi „fa • fa”;
  – Domnii Sfinţi „Y Alfa • Yy”
  Cei care, în Uniune Divină Unică, dau Viaţă veşnică
  „SUFLETULUI DIVIN SFÂNT sau DUHULUI SFÂNT ”
  Generatorul Divin Universal al VIBRAŢIILOR VIEŢII VII
  Şi al VIBRAŢIILOR VIEŢII VII RAŢIONALE UNIVERSALE.

  • Jur să respect şi să mă supun veşnic
  Ierarhiilor Divine ale „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”,
  Aşa cum Ele au fost revelate şi înscrise
  Pe coperta Divinei Cărţi.

  • Arătaţi-mi întotdeauna Calea cea dreaptă
  Pentru Iubirea Sfintelor Voastre Fiinţe, Entităţi şi Uniuni Divine
  De Creatori Divini Sfinţi
  Ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

plowstaff-feminacy

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.