Esti iubitul vietii mele

Declaratii de dragoste videoclipuri

declaratii de dragoste videoclipuri

Esti iubitul vietii mele

Sursa: www.youtube.com

Declaratii de dragoste videoclipuri

de admin
Categorie: Declaratii de dragoste/ videoclipuri

8 răspunsuri la Esti iubitul vietii mele

 1. 8
  emma spune:

  te iubesc ingerashul meu.. tu esti viata mea si tot ce imi doresc pe lumea asta! chiar daca ne mai certam, sau daca iti gresesc sa stii k inima mea are un singur stapan si numai tu esti acela:*
  de la emma pt george: te iubesc mult

 2. 7
  natalya spune:

  esti atat de minunat, iubitul meu..tu esti sursa fericiri mele,desi esti departe dar inimile noastre sunt de nedespartit TE IUBESC SCUMPUL MEU,TE ADOR VIATA MEA..si mi-e dor de tine

 3. 6
  Fallenangel spune:

  Pentru dragostea ta infinita, pentru pasiunea si tandretea ta, pentru toata fericirea – recunostinta si dragostea mea pentru tine sunt nemarginite GURITZA MEA..

 4. 5
  george vitale spune:

  SUPERB TE INTOARCE CU MULTI, MULTI AI IN URMA SI-TI AMINTESTE CU NOSTALGIE DE ANII TINERETII…DE PRIMA IUBIRE CEA CARE NU SE UITA NICIODATA , DE NOSTALGIE SI NU NUMAI.

 5. 4
  claudia spune:

  te iubesk puisholu meu de fiecare data gandul imi zboara la tine nu te pot scoate din minte niki o secundaaa te iubeskkk enorm nu stiu daka ma crezi dar nu mint!!!

  claudiia(spania) & florin(spania) ****** 4/10/2008 te iubesk guritza mea !!!

 6. 3
 7. 2
 8. 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

intermittently-anemotropism

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.