Declaratie de dragoste pentru iubita mea

Declaratii de dragoste

trandafir

Declaratie de dragoste pentru iubita mea

Cand privirile noastre s-au intalnit pentru prima oara, mi-am dat seama ca erai de mult ascunsa in inima mea, in toate sperantele si asteptarile mele. Toate ferestrele sufletului meu erau deschise spre tine. Te asteptam cu infrigurare…

Pana cand tu, fiinta a cerului, ai fost adusa si daruita mie. Valurile vietii universale te-au purtat pe undele lor si te-au asezat in locul in care te potrivesti perfect: in inima mea.

Si dintr-o data, viata mea s-a luminat pentru ca TU ai intrat in camara sufletului meu. Cu pasi sovaielnici, reala si atat de frumoasa… nu doar o plasmuire a imaginatiei mele.

Iti privesc ochii si ma oglindesc in ei, regasindu-ma. Iti simt sufletul plin de caldura si uimire… si ma cufund in mister si asteptare… Te cuprind in brate si te strang la pieptul meu, de teama ca te-as putea pierde.

Inimile noastre s-au regasit, in sfarsit, dupa indelungi cautari. Si minunea acestei intamplari ma tulbura.

De aceea, las sufletul meu sa vorbeasca sufletului tau, caci un simplu “te iubesc” nu poate cuprinde tot ceea ce simt pentru tine…

De la Nikkos pentru Adela

Declaratii de dragoste

de dedragoste
Categorie: Declaratii de dragoste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

amenorrheal-propitiable

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.