Ryan Farish – Don’t Cry

Muzica chillout/ ambientala

Ryan Farish – Don’t Cry

muzica chill ambientala

Postarea piesei Full Sail pe YouTube, ca fundal muzical pentru video-ul realizat de Lizzie Palmer si numarul mare de persoane care l-au vizualizat, a insemnat si o crestere a popularitatii muzicianului Ryan Farish.

In varsta de numai 15 ani, Lizzie Palmer a creat videoclipul “Remember Me” ca un tribut adus soldatilor americani care si-au pierdut viata in Irak. Piesa lui Ryan Farish, prin dramatismul ei, serveste foarte bine ideii din videoclip, desi cele mai multe lucrari ale sale induc o stare de liniste si calm, ceea ce le face potrivite ca muzica ambientala.

Ryan Farish pare sa “navigheze” cu usurinta in marea miscatoare a unor sounduri de pian, synthesizer, flaut etc., cu beat-uri electronice, pe o textura de new age, astfel incat ascultatorul sa-l urmeze cu placere in “calatoria” sa.

Multe din compozitiile sale sale au o tema muzicala simpla care este reluata in reprize si variatiuni, ca in piesa Don’t Cry de pe albumul Wonderfall (2008):

Ryan Farish – Don’t Cry – videoclip

Talentat in ceea ce face, Ryan Farish se impune ca un compozitor si multi-instrumentist de succes. O muzica nepretentioasa si nu foarte elaborata, foarte potrivita ca muzica de fundal.

Muzica chillout/ ambientala

Videos, music and lyrics are property and copyright of their authors, artists and labels. Videos, music and lyrics are provided for educational purposes only. (Videoclipurile, muzica si versurile sunt proprietatea autorilor, artistilor si marcilor respective. Videoclipurile, muzica si versurile sunt postate doar in scop educational.)
de dedragoste
Categorie: Muzica chillout/ ambientala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

Daca, atunci cand postati un comentariu, apare mesajul de eroare: "Could not read CAPTCH token file", intorceti-va cu sageata inapoi, salvati comentariul, dati un refresh la pagina si incercati din nou.